Foto: Teodor Axlund

Foto: Teodor Axlund

Jag producerar främst möten och event, men ibland även film och utställningar. Min specialitet är scenproduktion där jag ansvarar för format, scenprogram, koordinering av talare och material, teknikproduktion, repetitioner och körning, etc.

Som frilansande producent är min utgångspunkt att skapa kreativa, relevanta och smarta lösningar som känns i såväl hjärta som hjärna.

Under mina år i branschen har jag hunnit med att vara producent, creative director, projektledare och produktionsledare och besitter därför förmågan att kombinera kreativt kaos med ett halvtyskt ordningssinne. Jag är gärna med redan under idéstadiet av ett projekt, men kan även komma in i slutskedets skälvande timmar.

Jag tar mig an projekt på egen hand eller som en del av ett större team. Oavsett projektets art och förutsättningar tror jag på att jobba med enkelhet, uppriktighet och glädje - i allt från samarbeten till lösningar.

Några av de organisationer jag jobbat med den senaste tiden är Google, Nobelstiftelsen, Carlsberg Sverige, Scandic Hotels, Atrium Ljungberg, Atlas Copco, Chef, Synsam, Microsoft, VW Group, KPMG, Elgiganten, Stockholms Läns Landsting, Swedavia.

Min geografiska utgångspunkt är Stockholm, men tar mig an projekt i hela världen.